СУПЕР производи за оваа недела

 • Пиле Грил - Виндија

 • Идеал Шипка кравји кашкавал /кг

 • Бекутан Пелени

Рекоа за нас

 • Само пофални зборови за Тедико маркетите
  Никола Николоски, Скопје
 • Секогаш заштедувам со ТИМ картичката
  Сања Ивановска, Прилеп
 • Дефинитивно најевтино во градот
  Зоран Наумоски, Скопје

Контактирајте не